Saturday, November 1, 2014

Shortvacay - Langkawi

Langkawi
Xtau berapa kali dah pegi
Kalau x silap
Kalau x salah
Nie mungkin kali ke 4 asenye
Kdg smpai rasa dah expert jalan sana
** ceh!! berlagak awk ni..hah**

Oka kali ni trip yg sgt x dijangka
Sgt x diduga
sgt x diterima akal dan fikiran
heee

Isnin dtg office
Buat2 keje n rase sgt2 tension
so ape lagi
Terus ajak kak na g penang weekend tu
Ade hal lain plk katenye
Xdt pegi
Ajak cousin sorg tu pon x nak jgk katenye
So ajak bdk office
Ting tong diorg blh on pulak!!!
Waaaahhhhhh!!!
Yeayyy!!!

Okay pegi kali nie 4 org
aq, dini, yohan n ferry
flight ktorg ari sabtu 1/11/2014 pukul 6.25pm
then ktorg balik esok hari ahad 2/11/2014 pukul 10.40pm
hah hebat kann perjalanan ktorg=D heee

Okay stay kali nie agk kelam kabut sebabnye last minit..
niat hati nk sewa kete mek na pon xdpt sbb dh fully booked
so amik lah kat kawan ana... sib bek ade kannn
tempat utk tido semalam ktorg pilih Tok Senik
macam ala2 kampung gtu lah lebih kurang

sampai je malam tu kt langkawi terus amik kete sewa kt airport jgk
then sbb mase yg suntukk kte kene cepat dlm segala benda yee... heee
sampai2 je ktorg g cek in chalet dulu tu yg penting
dalah agak kedalam n sunyik dikitt sini yaaa
tapi sejukkkk=))

then bile dah check in diorg antr tunjuk bilik kite
n ktorg dpt sebelah2 n siap ade joint room lagi
cehhhh.. kesabaran jelaa=D hahaha

lepastu rehat2 kan bdn sikit
mandi ke ape kee ktorg keluar balik
nak g makan n pusing2 area chenang

makan malam nie ktorg try Resturan Seafood nie.. xingt name die tp agak mcm mewah lah kedainyee
Arab seafood ke Zam2 ke ape tah... xhingattt
tempat die chantik kat sini
ade tmpt mkn dlm pondok2 gitu lah lebih kurang
n mase tu bru je lepas hujan sib bek dpt jgk dok bwh pondok gitu...heee
menu malam tu mcm biase lah ade ikan, tomyam, telur n sayur... heee

lepas kenyang je ktorg g jalan2 pusing kt pantai chenang tu
kt situ kan kalau malam ade org jual mcm2
jadinye ktorg pon survey2 lah ape yg patot kan.. heee
lepas tu je ktorg terus balik
esok nak gune tenaga yg lagi banyak yeee

tapi smpai bilik xleh pejam mate pulakksss
tgk tv tp xde yg best
x memasal ktorg borak2 2 bilik gituu
hahaha

Okay paksekan pejam mata ye!!!


*******************************************************

Morning!!
Morning!!
pepagi ktorg dh men ketuk2 dinding dah
bangun2 memasing nye bisinggg.. heee

lepas semue dh siap pintu joint room pon ktorg bukak
hah jgn xtau blkg bilik yohan ghupenye ade sawah padi yeee
kemainnn lagii nengokkk
ktorg possing2 dlm bilik n luar bilik dlu then terus g breakfast

breakfast ade disediakan
tapi kt luar sane tu lahh
yg tu mmg kene nek kete lh yee... jalan kaki berbukit bukau
tp nk senaman boleh jeee... tarak halll =D

menu sarapan hari ni not bad
boleh tahan lah gituu=))

settle je breakfast ktorg nek kete pusing2 resort tu
benti jap tmpt2 cantek amik gmbr gitu lahh
pastu terus masuk bilik kemas brg n check out
okay cepat2...

okay 1st tmpt ktorg pg lepas check out nie cable car
then Idaman Suri, Haji Ismail Group, Dataran Lang and jgk g tepi sawahh
heeee
hah layankan jela gambar nie yee....
ponat nak taip dah sbnrnyeee=p





































NZKDF

Daisypath Anniversary tickers

mEnGhItUnG UsIaku

Daisypath Happy Birthday tickers

Chat with me