Thursday, February 25, 2016

Food Review: The Garage KL


Nama: The Garage Kl, Gaffee & Co
Tempat: Sebelah Istana Bambu, Ukay
Insta: THEGARAGEKL
Menu: Western & Masakan Panas & Dessert

Okay now nak buat food review kejap
Bukan ade special utk dis one sampai nak buat review bagai
Byk lg tempat yg dh pegi n menarik
Cume mase nye skrg je yg free and terlintas nak menaip
Heee

Okay tmpt ni baru jugak la femes n jadi tumpuan
Dkt je ngn area rumah
Mmg asal lalu je nengok kedai nie
Nak singgah mcm xkesampaian jeee..

So one day balik keje terus ajak anis n umie g sane
Diorg? Hurmm mane pnh menolak..
Tu yg bagus nye diorg nie.. heee

Okay kedai ni yg menarik die tgk name jela
Dah garage kan.. so mmg ala2 gitu lah
Die macam modified sikit kontena2 tu and jadikan makan area
Mmg agak kreatif lah disituu

Sblm nie penah try pegi dkt Subang..
Depan sunway collage
Rasenye ni tmpt 1st yg buat viral
Taaapppppiiiiiiiii
Big TAPI
Huhuhuuhu....
Tmpt tu x startegik and mcm xmenarik sgt lahh
Die dalam bangunan n parking sgt2 susah!!
Lagi2 kene pulak mase bdk2 tu ade classs....
Melekat nak peginye... dalah 3 ke 4 round pusing situ
Last2... okay jom shah alam.....=D heee

So menu ktorg malam tu more to western
Aq order Lamb as usual... umie chicken and anis olio...
Overall makanan die sedapppp
Tp anis ngn umie xabis.. dh kenyg katenye...
Xtau lah kan...kenyg ke x setekak ngn diorg...heee

Then yg buat femes air die lah..
Tp umie je yg order air tu
Aq amik caramel n anis mineral..

Air tu mmg perghhh
Bile sampai je nengok... mcm2 ade dlm tu
Mule2 mcm takot2 je nak rase
Tp bile umie ckp sedapppp... okay meh cube..
Bile dh try... hahaha.... mmg sedapp!! =D  heee

Okay so kalau nk pegi sini satu je... pandai2 lah pilih mase..
Sebab mase ktorg nak balik tu.. mmg beratur panjang gilee lahh
Xde tmpt nye pasal... n byk pindah istana bambu.. heee

Overall boleh bg utk tmpt ni 7/10
Selamat Mencuba!!  












No comments:

Post a Comment

NZKDF

Daisypath Anniversary tickers

mEnGhItUnG UsIaku

Daisypath Happy Birthday tickers

Chat with me