Tuesday, June 7, 2016

Putrajaya Flora Festival 2016

Pesta bunga putrajaya nie tiap2 tahun ada
Rasa last pegi pon dalam 3 tahun lepas gitu kot
Time tu g malam.. boleh tahanlah best jugak walaupun malam
Paling penting x panas sgt..
Kalau siang matahari die terik kemain lagi rase...
Huhu

Ouh okay..
04-06-2016 lepas ktorg pegi pesta bunga nie
Konon pegi pagi lah biar x panas
Hurmm.. hampeh...
Pagi2 tu lah matahari baru nak naik cacak atas kepala
Aduhaiii
Lemah rase bile dah panas gitu
Tempat die kemain besaq sebesaq alam
Jenuh nak layan

Tapi best tu mmg c x dinafikan lah
Lagi2 yg suke amik gambar
Ermm bukan amik gambar
Paling tepat possing depan kamera
Org len yg amik kte yg possing
Hah yg tu best!! Hahaa

So pegi reramai dgn adik sepupu..buah bagai lahh
Penuh 1 innova tu hokayy
Sib bek lah kaki hakak nie sampai tekan brek ngn minyak
Kalau x mmg tinggallah yg lain
Kte pegi satu kete jela citenye..
Untuk 5 org shaja... sekian...
Hahaha

Ktorg gerak dalam kul 9 lebih n kul 10 lebih gitu ktorg dh smpai
Sampai2 carik parking n beli tiket
Tiket untuk Audlt = RM 7.50 and child xingt pulak berapa...=p RM 5 kot..
Sistem tiket diorg boleh dipuji lah
Agak cepat jugak n sistematik
Hamboii

Settle beli tiket semue ktorg terus masuk dalam tu
Mule lah aktiviti ktorg disitu yee
Urm xlame pon berjam2 dlm tuu
Lebih kurg 2 jam je kot
Sbb panas yg teramat n xtahan dek panas tu lah
Lagi pon memasing dh komplen lapar..
Moh lah kte balik carik makan okayy...

Oh ni gambar kami...
2 jam = 200 keping gmbr..
X termasuk gmbr selfiee hokayy =D haha


































NZKDF

Daisypath Anniversary tickers

mEnGhItUnG UsIaku

Daisypath Happy Birthday tickers

Chat with me